fbpx

KING har skrevet en sang om sin vilde L.A.-periode med musik, mafiabosser og stripklubber

Foto: Charlotte Guldberg

KING beretter om sit vilde L.A.-liv på den nye single “Mafia”, der er første udspil efter hendes debutalbum.

Der er fart på dansk-cubanske KING. I kølvandet på sit debutalbum der landede i januar, er sangeren allerede klar med en ny single, “Mafia”. Der er massere af selvtillid og talent at spore i sangerens skrøbelige stemme, og om nummeret fortæller KING:

– “Mafia” er en kantet urban popsang, som du skal lytte til når du cruiser rundt i din bil. Den er perfekt til en leaned back chillin’ vibe! Jeg skrev sangen, da jeg for en tid boede i L.A., som var en crazy periode i mit liv, hvor hver dag gik med at skrive sange og sessions i studiet og når der ikke var mere kreativ energi, smuttede jeg på Crazy Girl (en stripklub), hvor jeg hang ud med stripperne og mafiabosser.

Nummeret er skabt i samarbejde med den talentfulde svenske producer Marcus Borrman, der på tragisk vis er afgået ved døden. For at ære hans minde, har KING valgt at udgive et mini-album, R.I.P. MB, hvor hun vil færdiggøre de sange, de var midt i at skabe.

Vi er spændte på at se, hvilken lyd KING vil overraske os med efterfølgende, og ser frem til mini-albummet.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com