fbpx

Joe Xu er ude med betagende visuals til EP’en ‘Red Envelope’

Foto: PR

Joe Xu udkom i 2019 med den fine EP ‘Red Envelope’ som er lækkert laidback R&B spredt ud over fire numre. Den spirende artist har netop udgivet visuals til EP’en, som vi på redaktionen har tjekket ud.

Svenske Joe Xu er en rigtig DIY-kvinde. Som både sanger, sangskriver og producer har hun lært sig selv at indspille lækker R&B og soul-musik i hendes eget soveværelse. Hun begyndte med at udgive i maj i 2019 og senere på året udkom hendes EP Red Envelope. De fire sange på EP’en har hun sat sammen og lavet en visuel side til, som lægger vægt på hendes kinesiske rødder. Hun føler ikke, at fortællingen om kvinder med kinesisk baggrund bliver fortalt i vores vestlige samfund, og det er det hun prøver at gøre op med, på den fem minutter lange video. 

Læs også  Iomfro kommer til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Dexter

Numrene er kortet ned til kun at vare omkring 1 minut hver. Det første nummer på EP’en “Roots” er nok den stærkeste på filmen og viser Joe Xu kigge på en masse fantastiske familiebilleder både fra Kina og Sverige. Nummeret afsluttes med et speak på mandarin af hendes mor, der fortæller navnet bag hendes svenske navn Joanna. Nummeret går over i “No Sorta Thing” der viser Joe Xu og en fyr i en bil, badet i lilla lys, midt i mellem kærlighed og skænderi. De sidste to numre har samme tema med en afventende Joe Xu der slænger sig i sofaen, den ene om dagen, den anden om natten. En fin visual til de lækre numre, som indefanger hendes hverdag, følelser, tanker og rødder.

Læs også  Hakes sætter ord på de svære fortællinger

Se den flotte visual her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com