fbpx

En ny boss-lady står klar i startboksen til at overtage popscenen

Foto: PR

Britiske Tally Spear laver power-pop, af den slags der kan få en op af sofaen og vække kampgejsten. I dag er hun ude med den energiske single “Can’t Find What I’m Loking For”.

Den nye sang fra Tally Spear “Can’t Find What I’m Loking For” har alt, hvad et dansabelt pop-nummer skal have. Den rytmiske bas i bagtæppet, den kraftig vokal der spænder vidt og bredt, elektroniske samples der giver rum, og krydderiet i form af benhård rock-attitude. Sangen handler om at jage efter lykken og samtidig være tro mod sig selv. Selv siger Tally om sangen:

Vi er altid på udkig efter noget eller nogen til at gøre os lykkelige. Man begynder at undre sig over, hvad det er man prøver at finde, og om det overhovedet eksisterer. Sangen handler om udfordringen i at finde meningsfulde forhold, oplevelser og at være tilfreds.

Tidligere på året har Tally Spear udgivet sangen “What Do I Want”, der ligeså er et edgy hårdtslående pop nummer. der kalder på at blive danset vildt til. Begge sange er frontløbere, for den EP der er på vej og vil blive udgivet denne sommer.

Læs også  BoT-cast - Bands of Tomorrows musiknyheds-podcast til alle musikelskere - episode 1
Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com