fbpx

Blæst og Dusin mødes i en flirt på “Gemmeleg”

Foto: Tue Blichfeldt

Her på redaktionen er vi vilde med både Blæst og Dusin, som er gået sammen om den flirtende udgivelse “Gemmeleg”

Blæst og Dusin lyder som et ’match made in heaven’, men det er lavet lige her på planeten jorden på nummeret ”Gemmeleg”. Begge er forholdsvist nye acts, der laver lækker dansksproget musik, og nu er de gået sammen om at formidle det både akavede og semi-pinagtige ved at flirte til en fest, hvor den anden part så pludselig trækker sig fra flirten – hvem har ikke prøvet det?

Flirten synges af Fernanda Rosa fra Blæst og Jesper Nohrstedt fra Dusin, som begge ejer nogle af de samme kvaliteter i deres stemmer, og derfor passer enormt godt sammen. Den lidt corny tekst som for eksempel: “Jeg laver kig væk finten // men nu kan jeg ikke finde dig“, bliver akkompagneret af et groovy track, som man kunne forestille sig, selv at forsøge at score til, til en fest. Funky guitar, lækker synthklaver og tung bas pryder det velproducerede nummer om ungdommelig usikkerhed, og går lige i kroppen. Et nummer som nok skal sætte gang i vinduesfesterne i aften.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 19

Lyt til det lækre nummer “Gemmeleg” herunder:

Tags:
,
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com