fbpx

Oscar Lang spreder kærlighed på musikvideoen til sangen “Easy To Love”

Foto: Louise Mason

Tidligere på måneden udgav den engelske artist sin EP ‘Overthunk’, og nu er han klar med en sød musikvideo til sangen “Easy To Love”.

Den blot 19-årige London-baserede artist Oscar Lang debuterede tilbage i 2017, og har siden da udgivet hele to albums. Tidligere på måneden udkom den nye EP Overthunk, hvor hans bløde alternative indie lyd danner rammen for det charmerende og ungdommelige univers. Selv fortæller han om musikken:

Overthunk EP’en er influeret af min tidligere indie-pop-lyd, men blandet med 60’ernes folk og psykedelia, som jeg lyttede til da jeg voksede op. Jeg ville gerne skrive sange, der også var stærke, når man bare spillede dem på en akustisk guitar. Det er den slags musik, jeg har skrevet lige siden jeg begyndte.

I dag er Oscar Lang klar med den tilhørende musikvideo til sangen “Easy To Love”. Sangen er en sød og charmerende kærlighedssang, der sætter ord på den ungdommelige forelskelse. Hans fløjlbløde vokal, et baggrunds kor, fint guitarspil, og rolige trommer udgør det smukke univers, der bestemt giver assosiationer til 60’ernes folkene lyd. På musikvideoen bliver dette udtryk også vakt stærkt til live. Videoen foregår på en diner, hvor man følger et forelsket par, der i løbet af videoen, går igennem forskellige faser. Dette afspejler den ungdommelige følelse, og er derfor et fint billede på sangen.

Læs også  Bjonko og Klamfyr spiser Burek til de revner

Du kan se den søde video til sangen “Easy To Love” af Oscar Lang lige her:

Musikvideoen er instrueret af Callum Lloyd-James.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com