fbpx

Engelske Mush tonser derud ad på “Fear Index”

Foto: PR

Mush er i dag ude med den punkede single “Fear Index”, som på kun et minut og fyrre sekunder sætter gang i rockånden.

Det leedbaserede band Mush opstod langsomt og forsigtigt i 2017, men det ser ud til at 2020 er deres år. Kvartetten der spiller eksperimenterende rock, har netop udgivet deres debutalbum 3D Routine, men i dag er de ude med endnu en single “Fear Index” fra deres kommende EP. Hvorfor det hele skal gå så hurtigt, fortæller forsanger Dan Hyndman: 

Vi følte at vi havde lyst til at være tilbage i studiet med det samme, efter at have færdiggjort ”3D Routine”. Det er et mærkelig album, fordi vi havde ideen til den, i forhold til format, før vi havde skrevet nogle af sangene. Jeg har altid nydt de tidligere punk budget 7” EP’er og ud over det har jeg altid ville lave en ’Record Store Day’-release. Det er mærkeligere end albummet, at kaste ting op af væggen og se hvad der sidder fast. Hvilket med vores følelser betyder, at det endte med at være mere guitarbaseret og travlere end nogle sinde. Lyrisk er det mere abstrakt end de tidligere – lidt et pusterum væk fra politik. 

Guitarbaseret og travl er i hvertfald to ord man kan bruge, til at beskrive “Fear Index” – Et nummer der buldrer derudad med 220 i timen på et minut og fyrre sekunder. Sangen er en god omgang eksperimentel punk, og viser at Leed stadig er med på beatet, når det gælder rockmusikken. Record Store Day er i år lørdag den 18. april, hvilket vil sige at deres EP udkommer to måneder efter deres debutalbum. Det bliver spændende hvilke hurtige sataner der er kommet ud af det.

Læs også  Lucky Lo spreder næstekærlighed med sine selvopfundne ord

Lyt til “Fear Index” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com