fbpx

Drøm dig væk sammen med Alex Izenberg på “Disraeli Woman”

Foto: PR

Da amerikanske Alex Izenberg var på vores liste over favoritopdagelser i 2016, spåede vi, at verden nok skulle høre meget mere til den artpoppede kunstner det kommende år. Spådommen blev desværre ikke til sandhed, da Alex efter udgivelsen af hans debutalbum Harlequin blev følelsesmæssigt ustabil efter et endt forhold og blev overvældet af den frygt og tvivl, der ofte følger en debut. Men nu, efter fire år med at lære at bruge disse følelser til noget godt, er han igen ude med musik, denne gang “Disraeli Woman”.

Nummeret er en kærlighedssang, som handler om at gå hånd i hånd med sin elskede og opleve verden sammen, og den tryghed man får ved sådan en kærlighed. En sang der passer perfekt til vores indelukkede afstandstagende samfund lige nu, hvor man kan læne sig tilbage og forestille sig, hvordan det bliver på den anden side. Til sangen har Alex udgivet en musikvideo, der fint illustrerer denne langsommelige sommerstemning. Om nummeret fortæller en talsmand for Giraffe Studios der stod for musikvideoen:

Læs også  Tivoli afslører deres fulde havefest-program

Vores shoot var en glædestur i en 76′ Cadillac som gled gennem Loc Angeles med et super 8mm kamera hængende ud af bagenden. Vi startede en dugfrisk morgen i Chatsworth, Alex’ hjemby og sluttede 36 timer senere med gamle venner under Malibus solnedgangs pinke glød. Magi er meget af det der foregår, når du bruger din tid med Alex. 

Det er en hjertevarm humoristisk musikvideo, som går perfekt i spænd med det drømmende strygerbaserede nummer, med næsten hviskende kvindelige korstemmer. Et dejligt nummer til det kommende forår. Vi er simpelthen så glade for, at Alex er tilbage, og snart udkommer med endnu mere musik!

Læs også  JEONA hylder sommerens uforpligtende forelskelser

Se musikvideoen til Disraeli Woman” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com