fbpx

Ugens Upcoming: YOUR LOVE

Foto: Dag Aspelin

Denne ugens Upcoming er københavnske YOUR LOVE, der for nyligt udgav debut-EP ‘Overdressed’.

Thor Svensson, der laver musik under navnet YOUR LOVE, udgav den 20. marts sin debut-EP, hvor man blandt andet kan finde nummeret “Strangers Again”, som vi her på redaktionen var vilde med. YOUR LOVE formidler et længselsfuldt og melankolsk musikalsk univers, der emmer af folkede vibes og følsomme melodier. EP’en bærer præg af både organisk akustiske lyde og elektroniske elementer, der tilsammen skaber et unikt udtryk. I denne uge er han vores Ugens Upcoming, og du kan lære ham meget bedre at kende lige her:

Hvem er YOUR LOVE?

YOUR LOVE er sanger og sangskriver Thor Svenssons musikalske alias. YOUR LOVE har også et band som består af, Andreas Bach, August Sandfær, Frederikke Bahn, Linnea Lande og Villads Stokbro

Hvordan vil du beskrive din lyd?

Jeg definerer det selv som ‘atmosfærisk regnvejrs folk’. Synes det beskriver meget godt den vibe, jeg har prøvet at ramme.

Hvordan startede du?

YOUR LOVE startede i vinteren 2017. Jeg spillede et af mine numre for Andreas Bach (trommeslager), hvorefter han spurgte om vi ikke skulle lave en demo af nummeret i hans lillebitte studie på Refshaleøen. Det endte med at blive en rigtig fed demo af ‘Fear of the Waves’, som vi sidenhen har prøvet af indspille “rigtigt”, men det er først nu, at jeg føler, den er blevet klar til udgivelse. Den er en af de fire nummer, som er med på min debut-EP Overdressed som udkom 20. marts i år.

Kan du fortælle lidt om den proces, der foregår, når du skriver musik?

Oftest udspringer de fleste numre af en følelse eller situation jeg gerne vil beskrive, som bliver understøttet af en akustisk guitar. Jeg plejer at indspille en demo, som jeg egentlig bare laver på mit værelse, som jeg så sender til bandet, så de kan lytte til det, inden vi tager i øvelokalet.

Hvilke musikere har haft størst indflydelse på din lyd?

Jeg kan nok ikke komme udenom, at Bob Dylan helt klart været en stor inspiration til mit musikalske og lyriske univers. Her på det seneste har jeg også lyttet rigtig meget til ROXY MUSIC, som jeg synes har en rigtig fed vibe.
Som udgangspunkt prøver jeg ikke at lyde som nogle af dem, men mere blive inspireret af de valg, de har taget, og prøve at gøre det på min egen måde.

Hvad er der på pladespilleren lige nu?

Albummet Avalon med ROXY MUSIC.

Hvad er du i gang med lige nu? (på musikfronten)

Lige nu skriver jeg nye sange til YOUR LOVE, som forhåbentlig kunne ende med et album til næste år. Udover det er jeg i gang med at færdiggøre et album med et andet projekt jeg har, sammen med Andreas og August som
vi kalder P O S E.

Hvad er drømmen?

Drømmen er, at blive ved med at være nysgerrig og inspireret, til at lave ny musik. At være i forskellige processer og projekter, og forhåbentlig kunne inspirere andre.

Hvis du kun måtte vælge én af dine sange, folk skulle lytte til, hvilken var det så?

Jeg ville vælge “For Now” som er afslutningsnummeret på EP’en Overdressed. Jeg føler at “For Now” beskriver rigtig godt essensen af YOUR LOVE, den har en lidt episk country vibe, som jeg er blevet rigtig tilfreds med.

Hvis din musik var en drink, hvilken ville den så være?

Som udgangspunkt syntes jeg ikke at YOUR LOVE minder om nogen drink, men med en pistol for hovedet, ville jeg nok sige en whiskey sour.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com