fbpx

EmmaDop får kolonihuset til at vibrere i ny live session

Foto: Tue Moeslund Ahlgren

Som mange andre musikere er EmmaDops koncertplaner sat på pause for en stund, men det betyder ikke, at musikken stopper. I lørdags bød trioen op til dans (i stuerne) med en energisk live session af hittet “Uppercut”.

Det er mindre end to uger siden, vi kunne annoncere den aarhusianske gruppe EmmaDop til at spille i Musikhuset til Bands of Tomorrows Uimodståelige den 11. april – men denne koncert, er ligesom mange andre, midlertidigt blevet aflyst. Vi håber selvfølgelig stadig, at kunne invitere trioen til at optræde senere på året, men indtil da kan vi få løftet hovedet lidt og trænet hoftebevægelserne med bandets nye live session.

Læs også  Redaktionen guider: Must sees til Roskilde Festivals Summer Days 2021

I lørdags kunne gruppen slippe en optagelse fra deres musikhule – et gammelt kolonihavehus fra 80’erne – hvor det i forvejen energiske nummer “Uppercut” får nyt liv i en organisk live-udgave. Blandt vibrerende stueplanter og solskinnets indfald får de atmosfæriske synthesizers og den rumklangsmættede guitar lov til at fylde, imens trommeslager Anton Radmer holder det insisterende tempo.

Med Ole Larsens hoppende guitarspil og Line Søndergaards luftige vokal – og ikke mindst imponerende koordination på synthbas og keys – kan man ikke undgå at få lidt abstinenser til et mørkt dansegulv, som man indtil videre må forsøge at manipulere frem hjemme i stuen. Vi glæder os til at kunne opleve EmmaDop live igen (uden en computerskærm) og krydser fingre for at det allerede bliver på årets Roskilde Festival om nogle måneder. Ventetiden må bruges på at opleve det næstbedste – igen og igen og igen.

Læs også  Soul-sangerinden Amalie Bryde imponerer med dobbelt udgivelse
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com