fbpx

ISLE opfordrer på ny single til at tage en slapper og tro på sig selv

Foto: Marcus Hansen

Budskabet er klart og tydeligt; Tag det roligt og hold hovedet koldt! Det demonstrerer den danske artist ISLE på sit nyeste track “Hovedløst”, der udkom i dag. Budskabet bakkes op af en lækker hiphop/R&B produktion. 

I en kreativ branche, hvor mange har en holdning, er det vigtigt at stå ved sig selv og ikke lade andre diktere, hvad ens fremtid skal bringe. Det får ISLE formuleret på dansk med et sikkert flow og blød vokal på sin nyeste single. Nummeret er en velproduceret hiphop/R&B fornøjelse, som produceren Kasper Hviid, også kendt som Wonko, står bag. ISLE er en dansk musiker, der har lavet musik og sunget, siden han var lille. Førhen har kunstneren været med i hiphop-bandet 180, men er nu igang med at stable et soloprojekt på benene. Med denne single er artisten godt på vej, og det bliver spændende at følge med i, hvor denne kunstners egne ben vil føre ham hen i fremtiden.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com