fbpx

Den svenske popprins Augustine forfører med flyvende falset på ny single

Foto: Oskar Omne

Indie-popperen har netop sluppet et uimodståeligt hit og beviser endnu engang, hvorfor han mestrer den moderne elektroniske pop.

Augustine har haft stor succes med sin elektroniske indie-pop lige fra begyndelsen. Til ‘Swedish Indepentent Music Awards 2020’ gik musikeren hjem med titlen som Årets Popartist, og det har selvfølgelig ikke været uden grund. Nu er Augustine ude med en hypnotiserende single, der har fået titlen “Picking Up Speed” og som handler om frygten for at miste noget, der føles så godt. Augustine fortæller selv:

– Sangen handler om at skabe et lille univers sammen med en anden. Bare leve inde i den boble sammen og være enige om, at alle udenfor boblen er ligegyldige. Men uanset hvor godt det føles, frygter du, at boblen kan briste hvert øjeblik. Jo mere der bygges op, jo mere er der at tabe. At få fart på forholdet med nogen kan være noget af det mest skræmmende, der findes.

Med sin flyvende falset og et dragende trommebeat trænger Augustine dybt ind i øregangene og får følelserne frem på smukkeste vis med storladne strygere og hudløst ærlige tekst. Hør for dig selv lige her:

Læs også  by:Larm annoncerer nye navne, deriblandt tre spændende danske artister
Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com