fbpx

Danmarks nye popkomet har kurs mod stjernerne med ny ørehængende banger

Foto: Nikolaj Gyldenløve

Den unge artist har allerede blæst benene væk under os én gang – og formår at gøre det endnu engang med sin nye single “Are You There?”.

Med den dansable og velproducerede debutsingle “Blind” ramte BATHSHEBA popscenen som et lynnedslag tilbage i februar måned. Nu bygger hun videre på – hvad der indtil videre tyder på en lovende karriere – med et nummer, der ligesom det forgående emmer af fest og farver rent produktionsmæssigt. Om handlingen i “Are You There?” fortæller artisten:

– Hello, ‘Are You There?’ er det spørgsmål, jeg stiller, når jeg ringer dén person op, som jeg godt ved, jeg ikke burde kontakte – men det er også et spørgsmål til mig selv. Hvorfor ringer jeg, når jeg ved, hvor meget vedkommende har såret mig og sikkert vil gøre det igen?

Der er ingen tvivl om, at BATHSHEBA er et frisk på til den danske popscene, der i en længere periode har været domineret af en R&B-inspireret lyd i alle mulige afskygninger. BATHSHEBA beskriver selv sin lyd som »Pop med en masse legende melodier – med en fed produktion og en tekst man kan mærke,« hvilket du kan læse mere om her.

Læs også  Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

Med sine dansable beats og catchy melodier bliver der på BATHSHEBAs sange opfordret til at give den gas på dansegulvet – en opfordring, som selv de trætteste branchefolk tog til sig under dette års by:Larm Festival. Mangler du soundtracket til din fredag, er “Are You There?” altså er ret godt bud. Tryk play nedenfor, mix dig selv din yndlingscocktail, ring dine allerbedste venner og veninder op på FaceTime og sæt gang i festen.

Tags: