fbpx

JASMIN slipper stemmen fri i Færøernes idylliske natur på sin nye musikvideo til “Remember”

Foto: Sára Sondum

Færøske JASMIN har i dag delt en smuk musikvideo til hittet “Remember” fra deres debut-EP.

Bag det elektroniske soul-pop band JASMIN, finder man fire unge færinge. Kvartetten inspireres primært af Færøernes uspolerede og vilde natur i deres musik, og på den nyeste musikvideo til “Remember” hylder de også det smukke, barske landskab, de kalder hjem.

“Remember” er bandets mest streamede sang, fra debut-EP’en I Know It’s Over, og den storladne soulede lydside går perfekt i spænd med de smukke omgivelser. For at belyse de mere elektroniske og moderne aspekter af sangen, har bandet også inkorporeret nogle mere sci-fi inspirerede scener. I det store billede mixer musikvideoen altså de to verdener, der er det traditionelle og naturlige, og det moderne og uorganiske.

Læs også  Inderlig single fra danske Martha Elisabeth

Se den drømmende musikvideo her:

Tags: