fbpx

FORPREMIERE: Marbles Lost er klar med en skøn melankolsk elektropop-sang

Foto: René F. Hansen

Den dansk-færøske folktronica-duo slipper i morgen sangen “Hazy”, og vi er i dag stolte af at kunne præsentere dansk forpremiere på den.

Duoen Marbles Lost består af sangerinde Maria Mercedes Lindeskov og e-trommeslageren René Thorny. Tidligere har Maria Mercedes lavet musik som solist men har nu valgt at udvide bandet. Tilbage i 2017 debuterede hun med sangen “Bright Lights”, og siden da har hun udgivet en håndfuld sprøde singler. Den nyeste single, som udkommer i morgen, er den første med det nye bandmedlem.

Sangen er skrevet og komponeret af Maria Mercedes Lindenskov, og alt det elektroniske står René Thorny bag. Den hedder “Hazy” og er et smukt eksempel på en finurlig og fløjsblød pop-sang, der blandt andet rummer en sød ukulele, klassiske synth-basser og Roland trommemaskiner. Den kombination udgør altså et fint folk-elektronisk popunivers, der understøtter sangens handling. “Hazy” handler om kærlighed – men især kærlighed til sig selv. Maria Mercedes fortæller om sangen:

– “Hazy” handler om et anstrengende forhold – noget, som de fleste kan relatere til. Et forhold som ender, selvom man måske ikke selv var klar til det. Men man reflekterer, og man kommer videre. Derfor er “Hazy” en kærlighedssang, der handler om at lære at elske sig selv, før man kaster sig ud i kærligheden med et andet menneske. (…)

Sangen “Hazy” er et fint udspil, der viser et sårbart men kraftfuldt billede af den ny-opstartede duo. Vi er stolte af at kunne præsentere Marbles Losts helt nye single for jer allerede i dag! Du kan høre den herunder:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com