fbpx

Den unge sanger og rapper Bamo debuterer idag med sangen “Designer”

Foto: Magnus Dein

Den debuterende rapper er vokset op i Nivås kommunebyggerier, og hans musik handler om, hvad det vil sige at bo side om side med velhavende familier.

Den blot 18 årige rapper går til dagligt i 3.G på Espergærde Gymnasium, men hans passion er musikken. I dag er Bamo klar med sin aller første single “Designer”, der viser et billede af, hvordan livet i Nivås kommunebyggerier er. Den handler om kontrasten mellem de velhavende familier og om områder med bandemedlemmer, gadedrenge og rappere. På sangen får man et indblik i de oplevelser, refleksioner og begivenheder der har præget Bamos opvækst. Selv fortæller han: 

Jeg er gode venner med flere af de her lidt hurtige typer, jeg har skrevet “Designer” om. Og jeg er også selv skyldig i ,at udleve nogle af de emner, jeg rapper om. Men for det meste prøver jeg at kigge ud ad, og det er vigtigt for mig at skrive om noget, jeg ser, og som jeg synes er vigtigt ikke kun at få et glorificeret billede af. Der er en skygge side af den her livstil, og det er ikke altid det bliver belyst i den rap jeg lytter til.

Sangen bærer præg af stærke hiphop-beats, der understøtter den selvsikre rap. Bamo rammer plet på tidens rap-lyd, og et virkemiddel han bruger er autotune, der efterhånden er et almindeligt element i dansksproget rap. Han leverer teksten helt dørs, og man får et klart billede af at Bamo er et stærkt skud på den danske rap-scene. Om musikken fortæller han selv:

Læs også  Sarah Klang deler animeret musikvideo

Jeg elsker gode pophooks, og jeg elsker det hårde og ærlige univers i Hip Hop, så de to verdener prøver jeg at forene på “Designer”. Jeg prøver også at udnytte, at jeg også synger lidt, haha. Jeg drømmer om at kunne kombinere sang og rap i mine fremtidige sange, så det ikke kun er undergrundsrap, men at min musik også kan bejle lidt til damerne.

Debutsinglen fra Bamo er et super stærkt udspil, der på alle måder gør os spændte på, hvad fremtiden har at bringe for den dygtige rapper. Du kan høre sangen “Designer” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com