fbpx

PREMIERE: Janes musikvideo til “Feel Me” giver kropslige abstinenser

Foto: Asbjørn Rosenlund

Den spirende duo Jane, har allerede med kun to numre, vundet vores interesse. I vinters var de vores Ugens Upcoming, hvor vi lærte lidt om deres processer, hvordan Jane opstod og så lidt om deres kommende musik.
I starten af året udkom Jane så med deres anden single “Feel Me”, som med det lækre repetitive omkvæd og vilde brug af percussion, gjorde os glade i låget, da vi fik lov at have forpremiere på nummeret. I dag har vi så premiere på musikvideoen til nummeret, som her i Corona-karantæne-tiden nok kunne sætte gang i den hudsult som vi ved, flere går med derude.

Læs også  Jo Yonderly laver indiepop der råber og skriger

Lasse Hedevang har lavet musikvideoen, og skabt en næsten psykedelisk video til den repetitive sang. I den ser man par, fra det der ligner hele verden, kysse, kramme og grine i ultra-korte sekvenser. De langsommere stykker i nummeret bliver understøttet af zoomede klip af hud, fingre og løvefisk, der overlapper. Der er en ret vild kontrast mellem de smukke overlappede billeder, og de hurtige – til tider ikke særlig kønne – men passionerede kærtegn. Det føles næsten mere som et kunstprojekt end en musikvideo, hvilket slet ikke er en dårlig ting.

Se den interessante video herunder:

Tags: