fbpx

Utrættelige Athletic Progression deler dobbeltsingle, der leder op til den selvbetitlede EP

Foto: Therese Vadum

Aarhusianske Athletic Progression er ude med endnu en dobbeltsingle, der er forløber for den selvbetitlede EP ‘Athletic Progression’.

De musikalske atleter fra Aarhus smed i torsdags endnu en henrivende dobbeltsingle på gaden, og det er den rene fryd for øret. “EMMELEV” og “3POINTPLAY” er begge singler, der leder op til bandets selvbetitlede EP, som rammer streamingtjenesterne fredag den 3. april. EP’en udkommer også på oldschool LP. Athletic Progressions lyd er noget for sig, men mange er efterhånden sluppet afsted med at kalde det nytænkende jazz. Da vi spurgte bandet, hvordan de selv ville beskrive deres lyd, i forbindelse med vores 10 hurtige, svarede de:

 Den er elektronisk og organisk og hele tiden i udvikling. Vi eksperimenterer hele tiden, og vi prøver at skubbe grænser og finde frem til noget nyt, der giver det sug i maven, vi får, når vi kan mærke, vi har fat i noget spændende. Vi kan rigtig godt lide at lege med dynamikken mellem utroligt komponeret og spontan vildskab, det er som regel her, det meget organiske element byder sig. 

De tre drenge er også annonceret til at spille på Heartland Festivals Prxjects Stage, i forbindelse med et nyt koncept, der går under navnet Formiddagsjazz. Det nye tiltag præsenteres i samarbejde med Jonas Visti fra P8 Jazz, og forhåbentlig får festivalen lov at løbe af stablen i år, trods pandemien, så vi kan opleve de unikke, utrættelige og talentfulde musikalske atleter. Hør deres nyeste dobbeltsingle herunder.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com