fbpx

Two Year Vacation pepper hverdagen op med diskovibes og farver

Foto: Sebastian Kok van Toorop

Det svenske indie-pop band Two Year Vacation smed i fredags en sprudlende single, der emmer af solstråler og ‘good vibes’.

Med et ørehængende guitarriff og en uimodståelig popproduktion, byder Two Year Vacation op til en sommerlig svingom, på den nye single “Don’t Know Anybody Else”. Det Göteborg-baserede band forsøger i deres musik at finde lysglimtene gemt i hverdagens grå nuancer, og farvelægge dem med opløftende beats. Man kan med lidt god vilje kalde dem børene af Artic Monkeys og ABBA.

Bandet har allerede to EP’er og et album på musik-CV’et, og med “Don’t Know Anybody Else” lyder startskuddet for det kommende album Laundry Day. Der er altså fuld fart på de fem friske fyre fra Sverige.

Læs også  Højt tempo og dystert udtryk på ny single fra Bark

Singlen er akkompagneret af en underholdende og charmerende musikvideo, der mixer hverdagssituationer med lidt tiltrængt diskolys og lækker lyd:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com