fbpx

Den blomstrende sanger og sangskriver Amalie Bryde debuterer med lækker R&B-sang

Foto: Elise Michely

Den dansk-fødte artist Amalie Bryde har på ægte DIY-stil kreeret en smuk melankolsk debutsingle, og vi kan ikke få armene ned.

Den danske artist Amalie Bryde har slået sig ned i London, og har siden arbejdet på at få sat lyd og ord på sine musikalske tanker. Hun udgav i starten af marts interluden “You Were Born to be Good”, som var acapella og viste kunstnerens utrolig smukke stemme. Nu er musikeren klar med debutsinglen “You & Me”, som hun selv har skrevet, komponeret og produceret. Den viser en sårbar side af artisten, og emmer af  jazz, soul og hip-hop vibes. Sangen handler om den svære kærlighed. Selv fortæller hun:

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Sangen handler om ubehag ved at være forelsket i nogen, der gjorde det hele forbi, men som stadig alligevel vil have dig i deres liv. Jeg var så frustreret, hvilket klart kan høres i sangens udvikling og tekst, men fandt trøst i processen ved at hælde mine følelser i ord og melodi.

Sangen “You & Me” er altså en følsom affære, der viser, at artisten ikke er genert over at dele sin hjerteskærende kærlighedshistorie, observationer og spørgsmål om livet, og hvordan vi lever. Og efter denne pragtfulde debutsingle er vi spændte på at høre meget mere fra den blomstrende artist.

Du kan høre Amalie Brydes nye single “You & Me” Lige her:

Læs også  brenn. vandrer på solskin
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com