fbpx

Den britiske showcasefestival The Great Escape er nu også aflyst som følge af COVID-19

Foto: The Great Escape 2018 // Victor Frankowski

Den store showcasefestival, der til maj skulle have taget imod musikere og musikbranchefolk fra nær og fjern, har her til aften meldt aflyst.

Det er kun få dage siden, at den danske og noget mindre udgave af The Great Escape måtte aflyse. Og i kølvandet på SPOT Festivals udmelding i fredags samt aflysningen af engelske Glanstonbury kort forinden, er nyheden om The Great Escape Festival da heller ikke overraskende.

Festivalen, som til maj skulle have gentaget succesen fra de sidste mange år i den britiske kystby Brighton, havde ellers et habilt program foran sig med flere hundrede optrædende – men vi må nu vente med at gå på opdagelse i det internationale musiklandskab. Festivalen skriver selv:

Læs også  Tag på Innovative Artist Academy og få hjælp til at realisere din musikdrøm

Vi har ikke taget let på denne beslutning. Under hensynstagen til, at vi kun befinder os få uger fra eventet samt den nuværende status på ting, var dette den bedste beslutning for fans, artister, medarbejdere og hele fælleskabet. Hele TGE-familien er så skuffede over, at vi har været nødsaget til at tage denne beslutning, og vi beklager til alle, som havde glædet sig lige så meget, som vi havde.

Festivalen skriver samtidig, at de vender stærkt tilbage til næste år. Så det bliver altså et 2020 uden The Great Escape – en festival, vi ellers trofast besøger med redaktionen og havde set super meget frem til igen i år, og hvor blandt andre Jada skulle have repræsenteret Danmark. Nu er der ikke andet for end at håbe, at denne stime af aflysninger snart brydes.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com