fbpx

Yune imponerer på den velproducerede single “Low”

Foto: Niklas Adrian Vindelev

Den danske kvartet Yune er ude med deres tredje single “Low” med dertilhørende musikvideo, som endnu engang er blevet skudt i den marokkanske ørken.

Tidligere på året skrev vi om danske Yunes anden single “Odd One Out” fra deres kommende album AGOG, hvor de var taget til Marokko for at skyde musikvideoen. Dette er også tilfældet på deres tredje single “Low” og dens musikvideo, som udkom i dag. Hverken musikken eller videoen blev skabt under faste forestillede rammer, men i stedet ved spontane og løse idéer. Selv fortæller bandet:

Grundlæggende elsker vi at udfordre musikken og hinanden og derfor er processen sjældent statisk. Alle sangene har allerede lydt på mange forskellige måder og fortsætter med at ændre sig, når vi spiller dem live nu. Sådan er det bare. Vi ændrer os også hele tiden. Vi er vilde med den måde, pladen er endt med at lyde og synes, at den fanger så meget af det legende og fantasifulde, vi holder af.

“Low” har en repetitivitet over sig, når det først går i gang. Et sparsomt instrumenteret nummer med detaljerne helt forrest i mixet. Især den funkede slappede bas gør sangen spændende. Men lytter man efter, hører man pludselig også de skæve trommer og smukke guitarfills. Yune har gjort det igen, og nu glæder vi os endnu mere til deres debutalbum.

Se den sandfyldte musikvideo til “Low” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com