fbpx

Samzara får det bedste ud af corona-karantænen på musikvideoen til “Poet”

Foto: Juliane Greve Kipp

I dag udkommer Samzaras anden single “Poet” fra deres debut-EP der udkommer i maj. Lyt til “Poet” nederst i artiklen.

De raske drenge fra Samzara skriver fantastisk indierock med inderlighed og nerve. I forbindelse med Bands of Tomorrows Uimodståelige stillede vi de tre gutter 10 hurtige spørgsmål, så vi kunne lære dem lidt bedre at kende inden koncerten. Desværre er koncerten i morgen, ligesom alt andet, aflyst. Men vi arbejder på, at få rykket den til efter sommer, hvor alt burde være så normalt igen, som det ellers kan være efter sådan en omgang her.

Men karantæne og corona holder ikke Samzara tilbage. I dag udkommer nemlig deres single “Poet” med tilhørende musikvideo, som de har fået i hus, på trods af epidemi. Selv fortæller bandet:

Læs også  Iomfro kommer til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Dexter

Vi har som resten af verden, været underlagt den verdensomspændende pandemis rammer, og derfor er videoen en direkte afspejling af dette. Videoen er derfor filmet og redigeret på 12 kvadratmeters karantænegrund i Aarhus C, i god afstand fra – og uden mulighed for at opsøge – det som inspirerede sangens tilblivelse. 

Videoen er en fin afspejling af det, at holde afstand til en person efter et endt forhold, også selvom det kan være svært, og man kæmper med savnet til personen. “Poet” handler om at gøre op med de forestillinger og forventninger der er skabt i en forelskelse og komme fri af disse.
Selvom vi ikke får set Samzara i morgen, er vi glade for at høre fra dem, og så glæder vi os til deres debut-EP og deres koncert på Bands of Tomorrows Uimodståelige, når alt det her er overstået.

Læs også  Ny single med skarp lyrik fra 22-årige Phoebe green

Lyt og se musikvideon til “Poet” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com