fbpx

Magiske Mekdes minder os om vigtigheden af at udtrykke sin kærlighed

Foto: Navidtollah

I dag har den energiske soulkomet Mekdes udgivet singlen “In Favor Of You” og melder sig dermed klar til sommerens koncerter.

Mekdes er i sandhed en artist, der har fart på. Ovenpå et fabelagtigt 2019, der blandt andet stod på åbningen af bøgescenen på Smukfest og udgivelsen af det ene hit efter det andet, kan vi i år se frem til flere Mekdes-festivalkoncerter på både NorthSide, Jelling Festival og Roskilde Festival. Men inden festivalsæsonen for alvor sparkes i gang tager Mekdes tilløb med udgivelsen af neo-soul singlen, “In Favor Of You”, der har ramt streamingtjenesterne i dag.

Nummeret er minimalistisk, fængende og viser en dybere side af R&B-talentet. I sangen er Mekdes eftertænksom og udviser stor taknemmelighed overfor dem, hun elsker. Musikeren minder os om, hvor vigtigt det er at udtrykke sin kærlighed. Selv siger Mekdes om sangens tema:

– Jeg er adopteret fra Etiopien og tænker ofte på, hvordan mit liv kunne have set ud, og på hvor taknemmelig jeg er overfor mine forældre for alt det, de har givet mig. Det er noget, jeg har haft med mig altid og noget, jeg synes er vigtigt at minde sig selv om at sige højt.

Artistens stemme er sød musik i øregangene, og hun udfolder en sand killervokal på det nye nummer, der enten slår benene væk under en, eller får dem til at danse ustyrligt – eller begge dele på samme tid. Der er ikke dét, Mekdes ikke kan, og vi ser frem til sommer-danse-fester i musikerens selvskab.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com