fbpx

Lihme fortryller med det dragende indiepop-nummer “Easy”

Foto: Julie Montauk

Danske Lihme er ude med sit andet udspil fra den kommende debut-EP. Her sætter hun ord på, hvordan tvivlen er noget, der kan optage al for meget plads.

Vi lever i en tid, hvor tvivl desværre opfattes som noget negativt. Fra vi er helt unge forventes vi at vide, hvad vi vil bruge resten af vores liv på, og vi ræser gennem livet, for at nå det hele. Men det er et urealistisk mål. Netop det er et emne, som sanger og sangskriver Lihme tager op i sin nye single “Easy”.

Med en luftig vokal og svævende indie-poppede toner, fortrylles øregangene af den både melankolske og optimistiske stemning, som sangen sætter. Lihme fortæller selv om “Easy”:

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

– Der er ikke meget råderum til at vælge forkert eller ytre sin tvivl om de valg man træffer, samt tale om de bump, der unægtelig er på vejen derhen. Musikken bliver for mig en platform, hvor jeg kan stille spørgsmålstegn ved denne her tendens. Jeg skriver tekster baseret på relationer og situationer, som skaber følelsen af tvivl hos mig, som jeg så undersøger gennem sangskrivnings-og kompositionsprocessen. Mine sange udstiller og hylder tvivlen! Jeg lader den komme helt tæt på.

Nummeret er andet udspil fra Lihmes kommende debut-EP Songs To Wear, og følger efter førstesinglen “Instigator”, som vi holdte forpremiere på. “Instigator” kan du læse om lige her, og så kan du selvfølgelig høre den nye single fra Lihme herunder:

Læs også  Hakes sætter ord på de svære fortællinger
Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com