fbpx

Jin Delucas “Mirror” er indbegrebet af en dynamisk og drømmende produktion

Foto: Kristian Grinderslev Nielsen

Aarhusianske Jin Deluca har i dag sluppet den velproducerede og dynamiske single “Mirror”, akkompagneret af en medrivende musikvideo.

Som mennesker spejler vi os i hinanden konstant – på godt og ondt. Det er et emne, som Aarhus-bandet Jin Deluca tager fat i på deres nye single “Mirror”. I konstrast til den dystre og seriøse tekst, leverer bandet et energisk og legesygt beat, der gør nummeret til en ren ørehænger. Bandet brugte dog også flere år på, at finde den helt rigtige lyd til “Mirror”, men det er de heldigvis sluppet godt fra med denne drømmende og dynamiske produktion.

Musikvideoen portrætterer to brødre, der hver især har svært ved at åbne op for den tydelige kærlighed, de har til hinanden. Dette ses blandt andet i den måde, hvorpå lillebroren efterligner sin storebrors stil, når han ikke ser det.

Læs også  KarriereKanonenfinalist udgiver ny version af populær sang

Se den tankevækkende musikvideo her, mens du lytter til “Mirror”:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com