fbpx

Feng Suave sætter en nostalgisk stemning med det omkvædsløse soul-nummer “Maybe Another Time”

Foto: Max D’orsogna

Hollandske Feng Suave deler endnu et udspil fra den kommende EP, og viser en endnu mere soulet side af deres musik.

Den Amsterdam-baserede duo Feng Suave har i dag delt det melankolske og drømmende nummer “Maybe Another Time”, der er et tyktflydende soul-track. Teksten reflekterer over timing, og hvordan et forhold for eksempel ikke fungerer, netop fordi timingen bare ikke er der. Bandet har været under vores radar længe – de var blandt andet en af de bedste opdagelse i 2019 – og vi er glade for at høre, at en EP er på vej, fra den retro soul-poppede duo.

Læs også  MØ udgiver single med et stærkt budskab

Timingen var der dog, da de to gange Daniël mødte hinanden, hvilket de fortalte os om i et interview på sidste års Reeperbahn Festival:

– Da vi mødtes begyndte vi bare at lave musik med det samme, fortæller guitaristen Daniel Elvis Schoemaker, hvortil Daniel De Jong tilføjer: Ja, vi mødtes på gaden. Stødte bare ind i hinanden og begyndte at vibe. 

“Maybe Another Time” er bandets første sang i en 6/8-takt, der giver tracket en endnu mere retro-nostalgisk vibe, og vi sendes tilbage til en gammel amerikansk film, hvor der slowdances i et stort ballroom. Tracket skiller sig også ud ved, ikke at have et decideret omkvæd, og derudover finder man flere Murakami og Mishima citater gemt i teksten.

Læs også  10 nye navne til SPOT 2021

Vi er vilde med det soulede nummer, og glæder os til at høre den fulde EP, der lander den. 26. juni. Se musikvideoen herunder, der udspiller sig i Normandiets smukke omgivelser:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com