fbpx

Få gang i den rytmiske meditation med Northfields “Talk Talk Talk”

Foto: Mads Orloff & Christoffer Nonbo

Nogle gange har man bare bruge for at tale med nogle, for at forstå deres begrundelser for forskellige valg. Sådan var det også for Northfield, og det kom der “Talk Talk Talk” ud af.

Bag Northfield er 23-årige Simon Nordmark (Nord – North, mark – field, you get it?). Med en EP og et par singler på bagen udgiver han nu sin tredje smagsprøve fra hans kommende album An Enchanted Waste of Love. Singlen “Talk Talk Talk” startede ud fra et ønske om et repetitivt groove. Selv fortæller han:

– Jeg havde lyst til at lave en sang, som havde begrænset instrumentation og et groove som bare skulle blive ved, med at gentage sig selv, med meget få ændringer. Så jeg kom op med det her bas-riff og jeg loopede nogle trommer og brugte nogle timer på, bare at groove med mig selv.

Dette loopede grove førte hans tanker mod en følelse af gentagelse, han havde oplevet før i sit liv.

Læs også  School of X rammer den perfekte balance i ny video

Jeg havde en kæreste som rejste til sydamerika i fire måneder og mens hun sad på den anden side af jorden, ringede hun til mig, for at fortælle, at hun ville have en pause og efter det opkald var der total kommunikations stilhed. Efter det vandrede jeg bare hvileløst rundt om mig selv i den sidste måned af hendes rejse. Alt jeg kunne tænke på, var hvad jeg skulle sige til hende når hun kom hjem. Jeg vil bare have hende til at tale med mig, og få hende til at sige, at hun havde fundet en anden eller bare have en grund, for smerten ved at blive kastet ind i mørket af ingen information er bare så pirrende, at man nærmest kan blive helt sindssyg.

“Talk Talk Talk” er i vældig repetitiv, og giver derfor en funket form for meditativ følelse, som passer perfekt i denne underlige tid vi befinder os i. Perfekt nummer til når man sidder og triller tommelfingre.

Læs også  Efterklang udgiver album til oktober!

Lyt til “Talk Talk Talk” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com