fbpx

EmmaDop spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Musikhuset Aarhus

Foto: Tue Moeslund Ahlgren

Nu er der god grund til at trække på smilebåndet, for vi har nemlig æren af at annoncere den energisk poptrio EmmaDop som ét af navnene til koncerten i smilets by den 11. april.

Det er desværre ikke mere end én uge siden, vi måtte aflyse (forhåbentlig udskyde) vores koncert med Samzara og føl som i Musikhuset denne marts måned. I den kriseramte tid har spillestedet for en periode været nødsaget til at lukke ned, men vi håber (og forventer) selvfølgelig stadig at vores næste koncert under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige kommer til at løbe af stablen i midten af april.

Vi har nemlig et solidt line-up klar til jer. De aarhusianske EmmaDop er første act på dagens plakat – og trioen har allerede stormet frem på den danske musikscene med 100 km/t. I bagagen har de koncerter på blandt andet UHØRT Festival og Hotel Cecil, men de har så sandelig også en del spændende koncerter i vente – blandt andet som en del af dette års vækstlagsprogram på Roskilde Festival. Vi er derfor også stolte over, at kunne præsentere dem på scenen i Musikhuset næste måned. Der vil højst sandsynligt være mange tomme stole, når gruppen går på scenen – for med deres uptempo pop-ørehængere er det umuligt at sidde stille. Selvom bandet kun har sluppet de to singler “Fitness” og “Uppercut”, har deres overbevisende univers taget dem langt allerede og med god grund. De legesyge musikere leverer et virvar af detaljerige synthesizer-lag, catchy melodier, finurlige tekster og ikke mindst nogle standhaftige beats, der er med til at kridte danseskoen hos de fleste. Vi er i hvertfald klar, når de indtager Musikhuset i hjembyen den 11. april!

Læs også  mags - Lille VEGA

Der går heller ikke længe, før vi afslører, hvem der derudover skal pryde plakaten. Følg med på hjemmesiden og deltag i den officielle Facebook-begivenhed her.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com