fbpx

FORPREMIERE: Schwarze Fiktion slipper førstesinglen “Cool Bikini Cool” fra deres kommende EP

Foto: Asbjørn Kragh

Den Aarhusianske duo Schwarze Fiktion slipper på fredag førstesinglen “Cool Bikini Cool” fra deres kommende EP. Vi har dog fået lov at afholde forpremiere på den hæsblæsende single og musikvideo i dag.

Schwarze fiktion har siden 2018 markeret sig som et stærkt navn i den musikalske undergrund. Uden at have noget musik på Spotify endnu har bandet alligevel fået airplay på P3 og P6 Beat samt opvarmet for The Minds of 99.

Med singlen “Cool Bikini Cool” er duoen for alvor klar til at indtage den danske musikscene. Om nummeret fortæller forsanger Bo Skjelmose:

– Vi udforsker parforholdet gennem en øjebliksskildring af to unges intense, rastløse og eksplosive eksistens og deres afhængighed til hinanden. ”Cool Bikini Cool” er det første indblik i Schwarze Fiktions fiktive univers, der skildrer teknologiens indvirkning på menneskers følelsesliv i en nær fremtid.

Nummeret byder på høj energi, og musikvideoen er en kraftfuld oplevelse, der sætter sig på nethinden. Singlen er den første i en række af udgivelser, som lander i løbet af foråret, og som i sidste ende kulminerer med bandets anden EP til efteråret.

Læs også  Tivoli annoncerer spændende navne til Lillefredag og til deres nye musikkoncept i haven

Du kan få et smugkig på musikvideoen og singlen “Cool Bikini Cool” lige her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com