fbpx

10 hurtige til… Honey Harper

Foto: Tonje Thilesen 

Cowboy-englen Honey Harper laver countrymusik til folk der ikke vidste de havde brug for countrymusik i deres liv. I forbindelse med udgivelsen af hans debutalbum ‘Starmaker’, bad vi den amerikanske musiker færdiggøre 10 sætninger.

Siden Honey Harper udkom med debut-EP’en Universal Country i 2017, har den amerikanske artist gjort sig bemærket som en unik countrymusiker, der giver musikken det nødvendige moderne twist, hvilket har resulteret i et enormt bredt publikum, der drages af Cowboy-englens tryllebindende musik. Den 6. marts slap Honey Harper debutalbummet Starmaker, der er spækket med moderne countryhits. Vi skrev blandt andet om førstesinglen “In Light Of Us”, som du kan læse om her.

Honey Harper skulle have spillet på Loppen søndag den 29. marts, men spillestedet har, ligesom alle andre, meldt lukket for resten af marts, grundet COVID-19. Dog har de udtalt, at de vil gøre deres bedste for at sørge for en mulighed for, at koncerterne kan blive afholdt alligevel, på et senere tidspunkt. Hold derfor godt øje med Loppens facebookside for opdateringer, og glæd dig til forhåbentlig at opleve Honey Harper live i Danmark inden længe. indtil videre kan du lære musikeren bedre at kende, med vores 10 hurtige.

Læs også  Helena Gao - Parasol Festival

1. Min musik er…

– Himmelsk honky-ton

2. Jeg begyndte at lave musik fordi… 

– Jeg var rigtig dårlig til sport.

3. Jeg finder inspiration i…

– Min dejlige partner, Bambi (Alana Pagnutti), og Lord of the Rings.

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– Det er virkelig svært at vælge, men jeg elsker altid at opleve Nicholas Savage live. 

5. Det vildeste sted, jeg kan forestille mig at spille, er…

– Den enorme rum-antenne fra GoldenEye (britisk actionfilm fra 1995).

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg…

– Forsøge at blive kok. Jeg elsker at lave mad. 

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Sovereign

7. Min yndlingsartist lige nu er…

– Brockhampton.

8. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– Melodi og energi.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Skrue helt op for det i et par høretelefoner, det her er 2020 jo. 

10. Min kommende koncert på Loppen bliver…

– New-Age country-musik! (koncerten er nu desværre meldt aflyst grundet COVID-19)

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com