fbpx

Københavnske ARV blomstrer op fra undergrunden med “Flora”

Foto: Camilla Sandland

Danske ARV udviser musikalsk mod på deres nye single “Flora”, hvor kontrasterne vejer tungt. Bandet markerer sig som en unik stemme på den danske musikscene.

På den sjældne bro mellem klassisk musik, techno, og pop mødes de to københavnske musikere Johan Hoffmann og Masha Koppel, der tilsammen udgør ARV. Bandet er et helt grønt skud på stammen, men på deres nye single “Flora”, udviser de et stort og unikt musikalsk mod, der udfordrer øret. Nummeret byder både på dundrende bas, højtflyvende synths, smidige strings og knasende samples, der skiftevis overdøver og viger tilbage for Mashas fløjlsbløde vokal. Bandet udtaler selv:

– Vores ambition er, at være dét band, der tør være dramatiske, have store følelser og kæmpe musikalsk mod, og samtidig melodilinjer der er rørende og river kroppene rundt.

Teksten kredser om emner som død, sind, lyst og natur, og på “Flora” handler det blandt andet om blomstring. I en live-konstellation finder man Masha med mikrofonen, mens Johan drejer på de rigtige knapper, mens han spiller guitar.

Er du også vil med den syrede genreblanding som ARV leverer, kan du fange dem på SoundCloud, hvor du udover “Flora” finder to lovende demoer, “Matador” og “Underlife”.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com