fbpx

KASPER&KRISTIAN sender os på en tidsrejse tilbage til 80’erne med længselsfulde synthesizers og skarpe guitarhooks.

Foto: Cecilie Castor

Den blomstrende duo var i går klar med en splinterny single, og man må sige at det er gået hurtigt med at udgive ny musik, efter deres album Puppy Loop udkom i fredags.

KASPER&KRISTIAN udgav i fredags albummet Puppy Loop som er en samling af engelske sange, men i går kunne de allerede løfte sløret for noget nyt, denne gang med en single på dansk. Deres inspiration kommer fra 80’ernes new wave scene, og kredser om emner som udvikling og eksistens i en moderne tilværelse. KASPER&KRISTIAN er en autentisk duo, der har en helt særlig synthlyd, og deres musik trækker tråde til store navne som The Cure, Electronic og Kliché.

I går var duoen klar med deres første udspil som dansksproget band. Sangen hedder “Tro På Noget”, og er et stærk indie-poppet nummer, der emmer af 80’ernes gennemtrægende synths, bærende trommer, og skarpe guitarhooks. Sammen med sangen har duoen også en tilhørende lyrikvideo klar, og den indeholder billeder fra filmen “Logan’s Run”.

Duoen er helt klar nogen man bør holde øje med hvis man er til gode danske tekster, velproduceret 80’er inspireret musik, og alternativ pop. De leverer nemlig deres stil helt til døren med deres gennemførte danske udspil. Lyt til sangen “Tro På Noget” og se lyrikvideoen her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com