fbpx

Gør det selv Kip Macklejar underholder og overrasker med “Alligator Swamp Monster”

Foto: Niclas Hawkesworth

Det er sjælendt, at man høre et nummer, der både er genkendeligt og fuldkommen sit eget. Det har Kip Macklejar formået at gøre med sin seneste udgivelse “Alligator Swamp Monster”.

Engelske Kip Macklejar er indbegrebet af en DIY-mand. Født og opvokset i London, indspiller han nu Rock & Roll med et tvist i hans hjemmestudie i hans soveværelse i København, hvor hans mor er fra. Han indspiller selv vokal, guitar, bas og keys, kun trommer får han hjælp til af lidt forskellige. I fredags udgav han sit tredje nummer ”Alligator Swamp Monster”.

Sangen har en enorm genkendelighed over sig, uden at være kedelig. Det er et nummer, der føles som proppet med musikalske referencer, og som derfor ender med at være noget helt nyt. Det meste af nummeret har en Rolling Stones-vibe, med det skarpe klaver-lyd, solide trommer og fede guitarriffs, men så pludselig kommer der en nærmest rap-del, som sender tankerne hen på Beastie boys. 

Læs også  Til Dig synger om længsel under coronanedlukning

Det er ret vildt at et så godt klingende nummer er indspillet i et soveværelse, og det er dejligt at høre det eksperimentale i rock uden at det handler om elektroniske instrumenter og indie-lyd. Med den humoristiske dybt ironiske tekst er det et forfriskende indspark, og det bliver spændende at høre mere fra den spirrende kunstner.

Lyt til ”Alligator Swamp Monster” herunder: 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com