fbpx

I Am Karate synger om den evigt forgængelige honeymoon-fase på “Good At First”

Foto: Adam Klingeteg

Den svenske duo I Am Karate er ude med deres femte og sidste single “Good At First” fra det kommende debut-album.

Så skal der skrues op for anlægget. Den fremadstormende pop-duo I Am Karate har sluppet endnu en vaskeægte banger, som svenskerne selv nok ville kalde en ‘powerlåt’ af høj kaliber. Bag bandet står Marta Pettersson og Erika Ahlström, der begge er producere og sangskrivere i verdensklasse.

Den nye single “Good At First” handler om, hvor fantastisk alt føles i starten af et forhold – det man ofte kalder honeymoon-fasen. Men i det øjeblik man mødes, starter en lille fiktiv timer med at tikke derudaf, og før eller siden må man slippe dén finpudsede version af sig selv, som man har spillet i starten af relationen, og vise sine knap så flatterende sider. I Am Karate uddyber:

Læs også  Nelson Can frontfigur Selina Gin udgiver første single i eget navn

– De fleste mennesker er ikke villige til at vise deres sande jeg, hvilket er trist. Dog er det også interessant at prøve at forstå, hvorfor folk kan være så selvdestruktive. Især når de har chancen for at være glade. Det er som om, at prisen ved at være sårbar er for høj, fordi man risikerer at blive såret, så man ender i stedet med at ødelægge hele forholdet – selvom det kunne have været så godt.

Vi ser frem til, at debut-albummet slippes inden længe. Du kan høre ‘powerlåten’ “Good At First” lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com