fbpx

ELIS NOA holder dig varm og frisk med “Still Nothing (Goddamn)”

Foto: Vilma Pflaum

Det er altid dejligt at høre fra ELIS NOA, og især når de to østriger bare bliver ved med at smide sådan nogle dejlige numre i hovedet på os. Lyt til deres anden single “Still Nothing (Goddamn)” fra deres kommende album nederst i artiklen.

Den østrigske duo ELIS NOA udkommer i dag med deres anden single fra deres debutalbum, hvilket er noget vi har glædet os enormt meget til. Deres lækre pop har en hel speciel lyd, som både opkvikker og afslapper. Om det kommende album fortæller Elisa: 

– I løbet af produktionens proces, tog jeg ingen af mine analytiske tanker for seriøst og fokuserede i stedet på at lave musikalske beslutninger baserede på mine mavefornemmelse. Vores tilgang var ikke at gøre det for intellektuelt.

Singlen der udkommer i dag, er altså også bare et stærkt udspil, og hvis resten af albummet holder det niveau, kan det altså kun blive godt. “Still Nothing (Goddamn)” har en ærlighed der skinner igennem nummeret som en lille personlig sol. Om nummeret fortæller duoen:

”Still Nothing (Goddamn)” handler om selvværd, om at være ærlig overfor dig selv, og spørge andre om at være det samme. Hvad ønsker du? Hvad gemmer du? Indre kraft kan kun komme til overfladen når vi genkender, accepterer og udtrykker vores ønsker og facetter. Kun der kan vi være frie.

Endnu engang har Elisa Godino og Aaron Hader lavet en lille Perle. Elisas stemme er tryllebindende og tracket sexet. Det skal helt sikkert lyttes til når man sidder indespærret med for mange flasker hvidvin alene i aften. 

Lyt til “Still Nothing (Goddamn)” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com