fbpx

Fremmadstormende dansk R&B-duo er klar med ny single, der emmer af ‘feels’

Foto: Christian Bang

Duoen Feels er I dag klar med deres blot anden single, og denne gang tager de os med på lækker R&B-rejse.

På trods af, at duoen Feels kun har udgivet én enkelt single “Thrill”, har de bestemt haft god vind i ryggen, og for ikke mindre end en uge siden varmede de op for Elias Boussnina på Hotel Cecil. Duoen består af Siná Mousavian, der agerer vokalist og sangskriver, samt David Evers, der er producer og sangskriver. De to har sammen skabt et utroligt lækkert R&B-univers der emmer af sommervarme toner og dansable rytmer.

Nu er duoen klar med deres anden single, som er den første i år. Sangen hedder “Lost” og den er, som navnet antyder, en lidt mere følsom affære end “Thrill”. Nummeret har et mere melankolsk udtryk, båret af et guitar-sample og en stærk vokal. Sangens melodier er utrolig ørehængende, og dermed bliver nummeret også i hukommelsen når man har lyttet til det. Sangen giver også assosiationer til nogle af de helt store R&B- og Hiphop-musikere som Drake, Post Malone og The Weekend.

Samarbejdet mellem de to musikere er et perfekt match, og deres fælles interesse og passion for genren kommer da bestemt også til udtryk i sangen, da den på alle måder er en gennemført R&B-banger. Selv fortæller David Evers om musikken:

Det kreative kommer i første række når vi laver musik, og så laver vi egentlig det, vi føler for. Det er afgørende for os, at vi kan gå i forskellige retninger. Og at vi kan eje dem.

Hvis du heller ikke kan få nok af lækre R&B-vibes så skal du helt sikkert tjekke Feels’ nyeste single “Lost” ud!

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com