fbpx

Calypsorytmer og blid vokal lokker os ind i Soéls poppede univers i “Exhale”

Foto: Mads Siggaard Andersen

Vi har glædet os til at høre mere fra danske Soél. Med en eminent glæde for pop, er det lige det man har brug for i sådan en blæsende og corona-ramt fredag.

Når man kun har lavet én rigtig god udgivelse, er den næste ofte rigtig spændende… Er der mere at hente? Er det noget helt andet? Var det bare en one-hit wonder? Sådan er det heldigvis ikk med dygtige Soél. “Exhale” er en virkelig fed opfølger til “Never mind”, og vi forstår godt at vi valgte hende som vores ugens upcoming i efteråret. Det poppede udtryk er næsten kun blevet større med “Exhale”. Selv fortæller Tine Soelberg bag Soél om sit forhold til pop:

“Jeg er en stor pop-eksplosion, og har i mange år prøvet at
undertrykke det, fordi jeg på en eller anden måde ikke følte, at det var acceptabelt at være så vild med straight-up pop, som jeg i bund og grund også er. Men med Soél projektet har jeg erkendt og anerkendt, at det er dét der kommer ud af mig. I Kasper har jeg fundet mig en makker, der er lige så glad for pop som jeg er, men som også tilfører produktionerne et mere kantet udtryk.” 

Exhale er som en popsang burde være, catchy og dansabel. De langsomme stykker gør nummeret inderligt og er god kontrast til de mere tåvrikkende omkvæd. Tines stemme er moden, blid og luftig og ligger forfriskende i forhold til calypsorytmen i trommerne. Dejlig til en stille men festlig fredag, og vi glæder os til at se om den tredje opfølgning bliver ligeså god!

Lyt til “Exhale her:”

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com