fbpx

LIFE bløder den nye “Switching On” op med plantedatingvideoer og 70’er farver på musikvideo

Foto: Janine Van Oostrom

LIFEs musikvideo til “Switching On” opbløder deres ellers hårde udtry og viser, hvordan symbiosen mellem lyd og billede er vigtig i forhold til et bands udtryk.

Det britiske band LIFE har gang i den. Deres seneste album A Picture Of Good Health udgav de i september og det blev modtaget godt tilbage i Storbritannien. Nu er de ude med endnu et nummer ”Switching On” som fortsætter deres vilde punk-rockede stil. Men dog er det som om, der er sket noget musikalsk for bandet, selv fortæller forsanger Mez: 

Efter færdiggørelsen af ’A Picture of Good Health’, følte jeg, at jeg hørte til i verden, lyrisk malende over de knoglespisende dæmoner. Jeg havde lyst til at udtrykke, hvorfor det var sådan. Jeg havde lyst til at kradse det, ligesom folk gør, i skovtræer eller varme klipper. Det var kærlighed; Jeg havde fundet kærlighed. ”Switching On” er mit lyriske forsøg på at kortlægge den rejse: den første svimmelhed, nervøsitet og knib-mig-øjeblikke, ønsket om accept, begæret og den fantastiske følelse af at finde den person, og blive forelsket. Bandet ønskede at være åbne for alle aspekter af musikalitet, så teksten blev givet et lytteligt hjerte. Vi ville være modige, dristige og spændende, mens vi udviklede vores lyd og rytmer, ved at bruge elementer af synths, pads, maskiner og klar bas- og guitar eksperimentering. 

Og de er blevet meget mere modige! Kvartettens lyd er langt mere dristig og eksperimenterende end deres tidligere udgivelser. Den har samme larmende og insisterende lyd, men breder lydfladen ud.

Læs også  Gør dig klar til R&B-hiphop med Jaya Merichau til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Til nummeret har de lavet en musikvideo, som giver “Switching On” et helt andet udtryk. 70’er interiør, unge hipstere (bandmedlemmerne) som spiser frugt, og planter der laver datingvideoer gør musikken mere humoristisk. Musikvideoen gør nummeret langt mindre hårdt og punket og det klæder virkelig nummeret.

Hør “Switching On” og se videoen lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com