fbpx

Necklace er klar med andet udspil fra sit kommende debutalbum

Foto: Anders Villemann/VIDA

Det nye nummer fra Necklace, er et fyldt med lækre beats og en knivskarp vokal, og vi er enormt spændte på det kommende album.

Necklace, med det borgerlige navn Niklas Grool, debuterede tilbage i 2017 med sangen “Try This”, og har siden da udgivet en håndfuld singler. Sidst vi høre fra ham var med sangen “Wake Up”, som var det første udspil fra det kommende debutalbum. Sangen var klart mere, følsom end hvad vi tidligere har hørt fra ham, og blev båret af roligere beats og en vokal der var i front.

I dag kan Necklace løfte sløret for det næste udspil fra albummet. Sangen hedder “Chase”, og sangen emmer af en trap-inspireret lyd, som han bestemt formår at gøre til sin egen. På trods af de stærke trap-beats er det stadig plads til følelser, og Necklace’s vokal står i front og leverer en smuk tekst. Kombinationen af følelser og legende, farverige beats går virkelig fint hånd i hånd.

Sammen med den lækre sang er Necklace også klar med en æstetisk musikvideo, der viser billeder af artisten selv i forskellige omgivelser i ekstremt flot natur. Det æstetiske udtryk i videoen klæder sangen rigtig godt og er med til at give den et storslået udtryk.

Med elektroniske elementer og en trap-inspireret lyd har Necklace bestemt bevist sit værd på den danske musikscene. Udover de stærke udspil har han nemlig også optrådt på Heartland Festival i 2019, på intimscenen Prxjects Stage. Han har også fået opmærksomhed fra medier som Worldstar, Pitchfork og Vice for de to singler “Try This” og “Between (Me & You)”, som var hans første singler. 

Vi er spændte på det kommende debutalbum, og mens man venter kan man lytte til det spritnye nummer “Chase” og se den flotte tilhørende musikvideo fra Necklace lige her:

Videoen er lavet af Vida Media.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com