fbpx

PREMIERE: Roskilde-aktuelle Visitor Kane udgiver ny drømmende musikvideo

Foto: PR

Tilbage i oktober 2019 udkom det anmelderroste album ‘Change of Heart’, som bød på nye flotte kompositioner fra de danske Visitor Kane. Nu følger det spændende band op på succesen med musikvideoen til sangen “Came To A Stop”.

Danske Visitor Kane fandt på deres andet album Change of Heart ind til en ærlig og eftertænksom lyd, som tog afsæt i en traditionel og organisk banddynamik. Dette kunne man blandt andet høre på de tidligere singler “Stranger” og “It’s You That I’ll Remember”, der førte lytteren gennem gruppens smukke og episke univers. Dette univers er nu blevet udvidet med musikvideoen til singlen “Came To A Stop”, der flot komplementerer sangens bløde og melodiske lyd.

Om musikvideoen fortæller bandet:

Taget i betragtning af at sangen omhandler det at løsrive sig fra en moderne livsstil med tanken på teknologien i særdeleshed, så virkede det passende at lave en video ude i naturen med himlen som tableau. Det var effektfuldt, og at se verden udfolde sig på den måde, som den gør gennem himlens mange facetter, virkede lige pludselig som det helt rigtige virkemiddel.

Musikvideoen er lavet af Stefan Kruse Jørgensen, og viser frontmand Patrick Kociszewski synge under en nærmest psykedelisk lyserød himmel. Visitor Kane er også at finde på Roskilde Festival programmet i år, og selvom at himmelen nok ikke bliver lyserød, er vi sikre på, at “Came To A Stop” kommer til at være lige så drømmende og god, når de spiller den live på Dyreskuepladsen.

Læs også  UHØRT-aktuelle IVA hylder musik og tegnsprog på singlen "Misunderstanding"

Om den kommende Roskilde Festival-koncert forklarer bandet:

Vi er rigtig glade for at spille på Roskilde Festival. Det er en festival, som vi alle på en eller anden måde har en relation til. Det kan sommetider virke uvirkeligt, at man er den, der nu skal stå på scenen efter så mange år at have været publikum til festivalen, men vi har slået koldt vand i blodet, og glæder os til at inhalere Dyrskuepladsens støv endnu en gang.

Se den flotte video herunder:

Anders Pedholt Toftgaard-Hansen
Anderstoftgaard@bandsoftomorrow.com