fbpx

Frau stiller spørgsmålstegn ved utilfredstillende relationer på deres første udspil “Love Is All Around”

Foto: Henrik Cornelius Hansen

Frau er ude med deres første udspil fra deres kommende EP ‘Spring Teen”. Nummeret “Love Is All Around” udkom i fredags, og viser endnu engang Frau som dygtige sangskrivere.

Det Københavnerbaserede band Frau udkom i fredags med deres første single fra deres kommende debut-EP. Bandet består af Casper Cornelius, Lennart Krasa, Nicolai Dahl og Anders Toftgaard. Om nummeret ”Love Is All Around” (Ikke at forveksle med nummeret som Billy Mack laver en juleudgave af i ’Love Actually’) fortæller Anders: 

– Love Is All Around stiller spørgsmålstegn ved, hvorvidt man skal indfinde sig i de forhold og relationer, som ikke levede op til ens forventninger – eller om det er en personlig falliterklæring at gå på kompromis.

Kvartetten har fået meget ros for deres progressive rock/pop-lyd, som overrasker og overvælder, hvilket også er det der sker i dette nummer. Med en blanding af Dizzy Mizz Lizzy guitar og skæve rytmer og den mere poppede melodi er det noget af en ørehænger de har fået lavet. Og når man så endelig tænker at nu har man regnet nummeret ud, så kommer der en skæv akkord, eller et falsetstykke og får en til at spidse øre igen.

Læs også  Debbie Sings debuterer med vanvittig hyper-pop

Hvis Frau er lige noget for dig, spiller bandet deres releasekoncert på Kayakbar.i København den 23. april

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com