fbpx

saint the duos “HEAVY” skal nok få hjertet, til at springe et slag over

Foto: Mads Alexander Lund

saint the duo er ude med et nyt tungt nummer, som handler om en lækker nat i byen. Lyt til “HEAVY” i slutningen af artiklen.

Vi har før skrevet om den unge duo Carllo Yeboah og Hans Zamroud, dengang de gik under navnet saint, hvor de udgav singlen “Wonder”. Nu hedder de meget passende saint the duo, og er ude med endnu et hiphop-hit, denne gang væsentlig tungere, som OGSÅ meget passende er kaldt “HEAVY”.

Her ligger de to unge fyre ikke fingrene i mellem, når de beskriver en kvinde på dansegulvet og den efterfølgende hede nat. Et stykke med hviskende rap som man kender fra Ying Yang Twins eller herhjemme Johnson, pryder det tunge nummer. Et velproduceret stykke hip-hop, der helt klart har en international lyd.

Lyt til ”HEAVY” herunder: 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com