fbpx

Rebecca Lou er klar med ny rå sang, der hylder kvinder i stor stil

Foto: Oscar Emil Momberg-Jørgensen

Den fremadstormende sangerinde er nu klar med sit første udspil i 2020, og denne gang er det i kvinders tegn!

Den danske sangerinde Rebecca Lou debuterede tilbage i vinteren 2018 med sangen “Bitch U Look Good!”, og siden da er det bestemt kun gået opad for den spirende artist. I 2018 udgav hun sin første EP Skeletons, hvor blandt andet hendes hit “Sugar Sugar Sugar!” indgik. I 2019 udkom hendes album Bleed, men nu er hun endelig klar med sin første single i 2020.

Sangen hedder “Fight Like a Girl”, der som titlen antyder, er en hyldest til kvinder. Den bliver netop udgivet i forbindelse med kvindernes kampdag den 8. marts, og er også skrevet i samme forbindelse. Og power er bestemt et gennemgående emne i sangen, både lydmæssigt og tekstmæssigt. Der er godt knald på guitaren, og den emmer af punk-rockede vibes. Udover det kraftfulde lydbillede er tekstens handling også essentiel for sangen. Den kredser nemlig om problematikker som uddaterede kønsstereotyper, og om de kulturelle forventninger man som kvinde bliver påduttet i samfundets øjne. Rebecca Lou fortæller selv:

Læs også  Per Vers er vært på Carl prisen 2021

Fight Like a Girl’ er en anthem, der handler om at smadre uddaterede kønsstereotyper. At slås som en pige er en fantastisk ting, og vi bliver nødt til at generobre brugen og betydningen af det!

Sangen er et oprigtigt, ærligt og progressivt opråb, og er en god sang at sætte på i anledning af kvindernes kampdag den 8. marts.

 

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com