fbpx

Horrible Sophie synger om fester og stoffer på ny futuristisk trap-inspireret sang

Foto: Mélanie Lehmann

Den norske artist er klar med ny sang, der kredser om kontroversielle emner, og synger om, hvordan det er at være det barn, de andre børn ikke må lege med.

Oslobaserede Horrible Sophie debuterede tilbage i sommeren 2018 med sangen “Honey Instead of Wine”, som var et stærkt og følsomt udspil fra artisten. I 2019 udgav hun sangen “Phenomenally”, som var en mere farverig og legesyg sang, der emmede af hårde trappede beats, der ville passe perfekt i en rave-club.

Nu er den kantede sangerinde klar med sin tredje single “Halo in the Club”, der på mange måder er en god blanding mellem de to allerede udgivet sangen. Hendes vokal er nemlig kraftfuld og følsom, dog er produktionen igen båret af trappede beats. Som titlen antyder, handler sangen om at bære sin glorie på klubben, og derudover beskriver hun, hvordan hun plejede at være det barn, som ens forældre ikke ville have, at man hang ud med.

Læs også  Musik i Lejet præsenterer: SOMMERSOL

Horrible Sohpie er et frisk pust, og giver noget særligt til den skandinaviske pop-scene. Hun er edgy, men samtidig også utrolig ærlig, og derudover er hendes musik fyldt med attitude og selvsikkerhed, hvilket kun er passende til en perfekt dansegulvssang.
Lyt til den nye sang “Halo in the Club” af Horrible Sophie her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com