fbpx

Elisha har skrevet det eftertænksomme nummer “Good Human”

Foto: Jakob Løkkegaard

Han har både været ugens uundgåelige på P3, spillet på SPOT-festival og lavet en EP. Men Elisha er i dag kommet ud med sit første nummer igennem sit nye pladeselskab.

Efter en fed koncert på SPOT-festival i 2019, og en masse gode udgivelser, valgte den unge sangskriver Elisha at trække stikket for en stund og flytte væk fra København. Han valgte i stedet og lave sit eget pladeselskab ’The Dreamboy Pirates’. I dag er han ude med sin første udgivelse ”Good Human” på sit nye selskab. Selv fortæller han om nummeret:

Jeg vil gerne skabe musik, og tror på, at hvis jeg udgiver noget som jeg virkelig tror på, så vil folk mærke det. Det behøver ikke at blive overproduceret for at blive forståeligt.

Elishas stemme er spændende androgyn, og mestrer mange spændende udtryk. Det nye nummer er lækkert, og lige i tidens ånd, men med en dybde og eftertænksomhed som man ikke møder tit. Med en blanding af elektroniske lyde og akustiske elementer er det et nærværende nummer, som man slapper helt af i.

Læs også  KESI & Artigeardit har lavet sommerens potentielt bedste dansenummer

Lyt til nummeret “Good human her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com