fbpx

Den elektroniske popkomet mags er ude med sin mest personlige single til dato

Foto: Elisabeth Eibye

Danmarks nye pop-darling mags er igen ude med ny musik – denne gang i form af hendes mest personlige single til dato.

Danske mags tog en rejse til New York, for at arbejde med række spændende producere, hvilket er resulteret i en masse ny musik. Det tyder på et aktivt år for mags, der allerede er annonceret til Northside Festival i start juni og Ideal Bar den 10. oktober.

Singlen “all i hear (dada) tager udgangspunkt i fortællingen om en usund forelskelse, og selvom lyden fortsætter i samme univers som før, er lyrikken blevet endnu mere personlig og ærlig. Teksten råder til at væer sin egen bedste ven, og tænke over, hvordan man behandler sig selv, før nogen andre.

Læs også  Australske Tora kombinerer indie-rock og R&B

Vi tør godt love en pop-fest i høj kaliber når den frembrusende sangskriver spiller sine elektroniske popnumre live – vi oplevede hende nemlig til Bands of Tomorrow Uncovers på Loppen i starten af 2020, og det var en ren fornøjelse.

Hør den ørehængende single “all i hear (dada)” lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com