fbpx

Dansk EDM-stjerneskud udgiver det kommende hit “Wait for Me”

Foto: Emil Dalsager

Næsten ukendt i Danmark, er Jonas Schmidt ellers godt i gang med at overtage resten af verden. Med sit nye nummer “Wait for Me” er turen kommet til fædrelandet.

I kender ham nok ikke, men I kan lige så godt lære hans navn: Jonas Schmidt. Han er en af Danmarks stærkeste upcoming navne inden for dance og EDM og på hans allerførste selvudgivelse fik han over 1 million hits på 14 dage. Da han nogle år senere, for sjov, indsendte sin demo til det hollandske pladeselskab Strange Fruits’ ejer, fik han svar allerede dagen efter. Selv fortæller Jonas: 

– Jeg har produceret musik i seks år for sjov og som min hobby, hvor jeg bare kunne bruge noget tid for mig selv til selvudvikling og afslapning, uden at nogen skulle stresse eller dømme mig som menneske (…) Jeg sendte mest demoen afsted for sjov, jeg havde slet ikke regnet med et svar.

Den nye sang benytter sig af en klassisk lys kvindestemme, stærke hooks, og fede drops. Det er helt klart et nummer man kan sætte på i aften til stuefest, men det egner sig nok bedst til en tur i byen.

Læs også  Danske Peaceful James er klar med eget materiale efter samarbejde med verdensstjerne

Lyt til “Wait for Me” og kom i fredagsstemning lige her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com