fbpx

Svæv væk i smukke toner sammen med Frida Blomberg

Foto: Isabelle Edsmyr

Norske Frida Blomberg er i dag udkommet med sin første single som soloartist “Closer”.

Frida Blomberg startede med at spille klaver som 12-årig og begyndte hurtigt at skrive sange og interessere sig for musikproduktion. I dag springer Frida ud som sanger, sangskriver og producer med sin debutsingle ”Closer”. 

”Closer” handler om de misforståelser der kan ske i en nær relation, når man prøver at nå hinanden, samt den kærlighed man ikke ved, hvordan man skal vise. Det er en inderlig sang, der blander de akustiske instrumenter med en mere elektronisk baggrund og lydflade. De fine korarrangementer og violinspil pryder nummeret, og det er uden tvivl en flot debut for den unge Frida.  

Læs også  M.I.L.K.: Alle kroppe er sommerkroppe!

Hun er fornyligt blevet udvalgt som en af de 6 kunstnere til GramArts (Norges største interesseorganisation for musikere) mentorordning, med pladeproducenten Kåre Vestrheim som mentor – et program der er blevet dannet for at styrke ligestillingen inden for producering. 

Lyt til ”Closer” herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com