fbpx

Charlie Gradon omkriver sin sorg til sanselig kunst med ny musikvideo

Foto: Isabella Kerstens

En nærdødsoplevelse, et sygt familiemedlem, et fortabt album og et opløst band. Disse oplevelser – der alle forløb inden for en uge – ligger til grund for den australske sangskrivers single “Grieving”, der i går blev komplimenteret af en æstetisk musikvideo.

Nogle gange er det de hårdeste tider der munder ud i den største kunst. Det er i hvert fald nogle yderst medtagende oplevelser der ligger bag inspirationen til australske Gharlie Gradons single “Grieving”. Singlen kom ud den 4. februar, og blev taget kærligt imod, især af den australske befolkning. I går kom den tilhørende musikvideo ud, der med sin bittersøde udstråling smukt komplimenterer den rørende musik.

Læs også  Vi udfordrer dig til at se Benjamin Havs nye musikvideo uden at grine

Videoen er sårbar, ærlig og båret af genkendelige hverdagssituationer, samtidig med, at der indfinder sig et drømmende lag, forstærket af et vintage-videokamera-filter. Charlies vokal er dragende, og det guitarbårede beat bringer associationer til den indie-poppede charmør Mac DeMarco.

Singlen er første udslip fra et kommende album, og du kan se videoen lige her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com