fbpx

Canadiske Dana Gavanski imponerer med sin lækre stemme på “Yesterday Is Gone”

Foto: Ralitsa Doncheva

Den canadiske sanger og sangskriver er klar med en ny sang, der også er titlen på hendes kommende album, som udkommer i slutningen af marts.

Dana Gavanski smed sin debut EP Spring Demos tilbage i 2017. Siden hen har hun udgivet flere singler – blandt andet “One by One”, der har fået god medvind. Nu er hun klar med sin anden single i år.

Nummeret “Yesterday Is Gone”, som ligeledes er titlen på et kommende album, er et smukt udspil, der emmer af rolige beats og en fejlfri vokalpræstation fra den canadiske sanger og sangskriver. Sangen starter med blæsere, der lægger tonen for en blød produktion, som bæres af guitarriffs og behagelige trommer. Men især teksten i sangen er i front. Dana Gavanski fortæller selv om sangen:

– “Yesterday Is Gone” er mere en direkte pop sang end de andre på albummet. Den handler om stridigheden ved tid, der passerer. På det tidspunkt, jeg skrev sangen, var jeg virkelig glad for 60’ernes pop-musik og idéen om, hvad der gør en klassisk sang klassisk. Jeg legede med at være mere åbenlys i mine tekster (…).

Sangen er en utrolig umiddelbar sang, der er behagelig at lytte til. Lyt til Dana Gavanskis folk-sang “Yesterday Is Gone” og se den tilhørende musikvideo lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com